Papírkutya Állatorvosi Rendelő

Rufen Sie uns an: +36 30 328 38 98    E-mail:

Über uns

Tisztelt Látogató!
Üdvözöljük a Papírkutya Állatorvosi Rendelő honlapján!

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal nyitottuk meg Állatorvosi Rendelőnket Gyenesdiáson főutcáján a Kossuth L. u. 67. szám alatt. Könnyen megközelíthetőek vagyunk Keszthely és Vonyarcvashegy felől is, elérhető távolságban vagyunk Balatongyöröktől, Balatonedericstől, Szigligettől. Saját parkolónkban kényelmesen parkolhatnak ügyfeleink.

A társállatok színvonalas ellátását a kor követelményeinek megfelelő műszeres felszereltség és több éves labortapasztalat is segíti. Szolgáltatásaink: belgyógyászat, bőrgyógyászat, általános lágysebészet, ivartalanítás, védőoltások, labordiagnosztika, mikrochipes állatmegjelölés, állatútlevél kiállítása, dietetikai szaktanácsadás.

Rendelőnkben kullancs- és bolhaellenes készítmények, táplálék-kiegészítők, samponok, és egyéb állatgyógyászati készítmények széles választékával várjuk Pácienseinket és Gazdijaikat.

A Papírkutya Állatorvosi  Rendelő csapata

Munkatársaink

Dr. Kökény Endre | állatorvos

1999-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Egész gyermekkoromat a hazai- és egzotikus állatok iránti rajongás töltötte ki, sokszor őrületbe kergetve a családot az itt-ott felbukkanó békákkal, teknősökkel, gyíkokkal. Állatorvosi pályafutásom kezdetén laboratóriumban dolgoztam, mely közelebb hozta ezt a világot hozzám, nagy segítséget jelentve a mindennapi praxisban. Az állatorvosi szakterületek közül a belgyógyászat áll legközelebb hozzám.

Szupper Andrásné Horváth Ágnes | állatorvos-asszisztens

Több, mint 10 éves egészségügyi tapasztalattal 2015-ben határoztam el, hogy szeretnék a négylábú kedvencekért is többet tenni. Már az állatorvosi-asszisztensi képzés gyakorlati részét is a Papírkutya Állatorvosi Rendelőben végeztem, és erősítem azóta is a rendelő csapatát. Családom is állatszerető, kutyusunkkal, Drazséval, és Zokni cicánkkal osztjuk meg életterünket.

György Ágnes | adminisztratív munkatárs

A Papírkutya Állatorvosi Rendelő megalakulása óta – 11 éve – támogatom cégünk tevékenységét, és vezetem át azt az adminisztratív teendők tengerén. Nagyon szeretem a szőrös kis jószágokat, és a gazdikkal is együtt tudok érezni, azt gondolom, a kedvesség csak segítheti a gyógyulást.